Τα δεδομένα για ΟΦΗ και ΕΡΤ

11:26 | 17/01/2019

Ο ΟΦΗ θα «μετακομίσει» στην ΕΡΤ τη νέα χρονιά με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Livesport που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ενδιαφέρον της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ τη νέα σεζόν, όχι μόνο επιβεβαιώνεται από πλευράς κρατικής τηλεόρασης, αλλά είναι δεδομένο πως θα γίνει πρόταση στο τέλος της σεζόν και εκτός απροόπτου η κρητική ομάδα θα «μετακομίσει» εκεί από τη NOVA.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι και προτού ξεκαθαριστεί η κατάσταση με την ΕΡΤ και τις προτάσεις της στις "άστεγες" ομάδες, ο ΟΦΗ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nova για τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Το συμβόλαιο είναι αλήθεια πως ήταν το χαμηλότερο από όλες τις ομάδες της Super League, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή οι διοικούντες τον ΟΦΗ δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά ή να περιμένουν, αφού υπήρχε ανάγκη ρευστού για να γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Οπως είχε γραφτεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Capitano.gr, ο Μιχάλης Μπούσης είχε προσπαθήσει, σε ένα από τα ταξίδια του στην Αθήνα, να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση και να εξασφαλίσει την τρέχουσα σεζόν περισσότερα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο τελικά δεν ήταν δυνατόν με αποτέλεσμα το θέμα να μετατεθεί για το τέλος της χρονιάς.

Η ΕΡΤ είναι δεδομένο πως θα κάνει πρόταση στην κρητική ομάδα, με σαφώς καλύτερα χρήματα σε σχέση με αυτά που λαμβάνει τώρα η ΠΑΕ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να υπάρξει «γάμος».

Ο ΟΦΗ όχι μόνο θα αλλάξει τηλεοπτική «στέγη», αλλά θα έχει σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους σε σχέση με τώρα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.