Δείτε πότε προορίζεται να γίνει η 15η αγωνιστική

21:48 | 20/12/2018

Το πιθανότερο σενάριο είναι να διεξαχθεί αμέσως μετά τη σέντρα του β’ γύρου.

Την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η 15η αγωνιστική της Super League που αναβλήθηκε μετά την αποχή των διαιτητών, με αφορμή την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Ο ΚΑΠ αναφέρει ότι σε περίπτωση αναβολής αγωνιστικής του α’ γύρου, αυτή θα πρέπει υποχρεωτικά να διεξαχθεί εμβόλιμα και να μην αλλάξει το πρόγραμμα. «Σε περίπτωση αναβολής μίας ή περισσοτέρων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αν αυτές λάβουν χώρα στον α’ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις επόμενες (μη αναβληθείσες αγωνιστικές) και η αναβληθείσα αγωνιστική ορίζεται σε εμβόλιμες ημερομηνίες. Αν, αντιθέτως, η αναβολή λάβει χώρα στον β΄ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται υποχρεωτικά με την αναβληθείσα αγωνιστική και μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές» σημειώνεται στο άρθρο 22, παράγραφος 6.

Το διήμερο 9-10/1 υπάρχει Κύπελλο Ελλάδας και η επόμενη κενή (εμβόλιμη) ημερομηνία είναι στις 16 και 17/1, λίγες ημέρες δηλαδή, μετά την προγραμματισμένη σέντρα του β’ γύρου στις 12 και 13/1.

Πηγή:
www.sdna.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.