Δέκα περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών

16:03 | 06/12/2018

Λίγο πριν το χειμερινό παζάρι το Capitano.gr σάς παρουσιάζει 10 value for money περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Το Capitano.gr έψαξε και συγκέντρωσε κάποιες από τις περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που είναι πολύ πιθανό να απασχολήσουν στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι και δεν αποκλείεται κάποιες εξ αυτών να ακουστούν για λογαριασμό του ΟΦΗ που βρίσκεται σε αναζήτηση των μεταγραφικών του στόχων.

Πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική προσφορά και πορεία στη Super League (και όχι μόνο), αποτελούν "λαβράκια", όπως λέμε στην καθομιλουμένη και μπορούν να χαρακτηριστούν και value for money.

Αναλυτικά:

Μιχάλης Σηφάκης

Γνώριμος στην Κρήτη και δη στο Ηράκλειο με σπουδαία καριέρα σε ΟΦΗ, βασικός τερματοφύλακας επί σειρά ετών στην Εθνική ομάδα, τελευταίος του σύλλογος η Σαμσουνσπόρ. Στα 34 του αναζητά το τελευταίο του συμβόλαιο όντας ελεύθερος.

Σωτήρης Μπαλάφας

Εμπειρος αμυντικός, παλιά καραβάνα πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελευταία του ομάδα η Κέρκυρα όπου μέτρησε 22 συμμετοχές. Ο 32χρονος οπισθοφύλακας είναι και αυτός ελεύθερος αν και είχε προτάσεις κυρίως από Football League.

Γιώργος Σαρρής

Ο 29χρονος αμυντικός με θητεία στον Εργοτέλη απ' όπου στη συνέχεια κατέληξε στην ΑΕΚ, αγωνίστηκε στη Χάμιλτον όπου έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Στην ομάδα της Σκωτίας αγωνίστηκε δύο σεζόν και μέτρησε συνολικά 58 συμμετοχές και από το καλοκαίρι δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΣΑΡΡΗΣ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:54544

Σωκράτης Φυτανίδης

Σπουδαία καριέρα σε Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητο για τον έμπειρο αμυντικό, αλλά η δικαστική διαμάχη (πρόσφατα δικαιώθηκε) με την ομάδα του Περιστερίου τον κράτησε πίσω. "Μετακόμισε" το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν για λογαριασμό της Γκαζ Μέταν Μεντιά Ρουμανία και από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος.

Κώστας Γιαννούλης

Ο Κώστας Γιαννούλης ανακοινώθηκε από την Πάφο στις 13 Αυγούστου και στις 9 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μαζί του. Μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή στο ματς εναντίον της Ανόρθωσης, αναδείχθηκε MVP ενώ είχε και μία ασίστ. Οι πληροφορίες θέλουν τον έμπειρο αριστερό μπακ να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ. Θυμηθείτε την συνέντευξη που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες στο Capitano.gr

Γιώργος Κουτρουμπής

Πέρυσι αποχώρησε τον χειμώνα από τον Παναθηναϊκό και πήγε στη Σταντάρ Λιέγης όπου αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία τελικά δεν προχώρησε λόγω διαφωνίας στο οικονομικό.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:54542

Γιώργος Φωτάκης 

Στη σχετική λίστα είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι την προηγούμενη σεζόν ήταν από τους καλύτερους και σταθερότερους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Ο 37χρονος μέσος έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με θητείες σε, μεταξύ άλλων, Αιγάλεω, Λάρισα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο.

Παναγιώτης Κονέ

Πέρυσι αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και ήταν από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο 31 ετών μέσος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και -ακούγεται παράδοξο- δεν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν και ακούστηκε για διάφορες ομάδες του εξωτερικού.

ΚΟΝΕ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:54543

Σταύρος Τσουκαλάς

Από τους πιο έμπειρους μέσους της Super League με μεγάλη θητεία στον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα στον Αστέρα Τρίπολης και τελευταία στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η περίπτωσή του είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά έμεινε χωρίς ομάδα.

Τάσος Λαγός

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν το next big thing του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε και ένα κύπελλο. Στη συνέχεια αποχώρησε για τη Γερμανία και αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία με την φανέλα της Βίρτσμπουργκερ και πέρυσι έπαιξε στη Λάρισα κάνοντας μία γεμάτη χρονιά. Μετά το τέλος της συνεργασίας του δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αντώνης Πετρόπουλος

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος τη σεζόν 2007-08 έπαιξε για λίγο διάστημα στον ΟΦΗ, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την Μπάρι και αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Σμύρνης, Δόξα Δράμας και πέρυσι στον Πλατανιά. Από το καλοκαίρι βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.