Δεν κατεβαίνει στα πλέι άουτ ο ΟΦΗ!

14:51 | 21/06/2019

Την απόφαση να μην κατέβει να αγωνιστεί, στην δεύτερη φάση των πλέι-άουτ της Α2, που θα γίνουν στην Πάτρα, έλαβε το πόλο του ΟΦΗ, διαμαρτυρόμενο για την μεταχείριση που έτυχε από την Ομοσπονδία και την διαιτησία, στα παιχνίδια της πρώτης φάσης που έγινε στη Λάρισα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ χαρακτήρισαν εχθρική και απαράδεκτη τη συμπεριφορά, τόσο σε θέματα φιλοξενίας και διαμονής της αποστολής, όσο και σε θέματα διαιτησίας, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τη Λάρισα, στο οποίο αποβλήθηκε ο προπονητής της ομάδας Μάκης Βολτυράκης και δυο αθλητές του ΟΦΗ (Λεονταράκης-Μαλλιαρός).

Ο επικεφαλής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης τονίζει ότι «ξέρω ότι είναι μια σκληρή απόφαση, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε με κάποιο τρόπο και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα. Τον ΟΦΗ πρέπει να τον σέβονται.

Οσα χρόνια υπηρετώ το άθλημα, αυτά που συνέβησαν φέτος, δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Τα χαρακτηρίζω ύποπτα και απαράδεκτα, όλα αυτά που συνέβησαν σε βάρος του ΟΦΗ στη Λάρισα. Μίλησα και με άλλα σωματεία και θα κάνουν το ίδιο. Δεν θα κατέβουν να παίξουν. Είναι ένα μήνυμα που πρέπει να περάσει και να εισακουστεί, ότι σωματεία όπως ο ΟΦΗ με ιστορία, αξίζουν περισσότερο σεβασμό».

Ο Μιχ. Σπαγουλάκης, επισημαίνει ακόμη ότι «αναλαμβάνω προσωπικά το κόστος της απόφασης αυτής. Μίλησα με τον πρόεδρο τον Γιάννη Δανδάλη και παρ’ ότι δεν ήταν σύμφωνος και ήθελε να πάμε να παίξουμε, του ζήτησα να μην συμβεί αυτό, για τους λόγους που προανέφερα. Εχουμε πολλά παράπονα ως ΟΦΗ, από την Ομοσπονδία και πρέπει το ηχηρό αυτό μήνυμα, να περάσει. Δεν είναι θέμα χρημάτων, η απόφαση μας. Είναι το ηθικό κομμάτι περισσότερο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.