Δεν κρατιέται ο τρομερός Τσιτσιπάς!

18:33 | 04/05/2018

Νέα ανατροπή στο Εστορίλ από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και πρόκριση με... θρίλερ στα ημιτελικά!

Την ξέφρενη πορεία του στο tour συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Όπως χθες, έτσι και σήμερα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ και κάνοντας μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα (Νο77), προκρίθηκε στα ημιτελικά του Εστορίλ. 

Ο συμπατριώτης μας έχασε το πρώτο σετ στο tie break, ωστόσο αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε σχετικά εύκολα, παίρνοντας το δεύτερο με 6-2. Στο τρίτο, ζήσαμε θρίλερ... Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για τη νίκη (5-4 γκέιμ), αλλά δέχθηκε... σκληρό μπρέικ, με αποτέλεσμα οι δύο «μονομάχοι» να λύσουν τις διαφορές τους στο tie break. 

Εκεί, ο... δικός μας βρέθηκε πίσω με 3-0, αλλά πήρε ΚΑΙ τους επτά επόμενους πόντους, με αποτέλεσμα να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την τετράδα, μετά από 2 ώρες και 39', κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον πρώτο του τίτλο σε επίπεδο ATP! Για μια θέση στον... ήλιο του τελικού, ο Τσιτσιπάς, Νο44 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κάιλ Έντμουντ (Βρετανία, Νο23)-Ζοάο Σόουζα (Πορτογαλία, Νο68). 

Δύσκολο έργο, όποιος και να του... έρθει, αλλά ο 19χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βγάζει ψυχή ακόμα κι αν «στραβώσει» το παιχνίδι του και δεν έχει να φοβάται τίποτα! 

Πηγή:
sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.