Διαγωνισμός τριπόντων με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

09:40 | 11/07/2018

Εμπειρία ζωής έζησαν τρεις τυχεροί νικητές διαγωνισμού τριπόντων, που συνδιοργάνωσε η No1 εταιρεία αθλητικών ειδών Cosmos Sport, με την Γιαννάκης Academy και έτσι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ Π. Γιαννάκη!

Ένας διαγωνισμός στο Instagram από την Νο1 αλυσίδα αθλητικών ειδών Cosmos Sport ήταν η αφορμή για τρεις τυχερούς να βρεθούν στο παρκέ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη! 
 
Το καλοκαίρι του 2018 θα μείνει αξέχαστο στους τρεις τυχερούς νικητές του διαγωνισμού και αυτό γιατί έζησαν μια μοναδική μπασκετική εμπειρία γνωρίζοντας από κοντά εναν από τους θρύλους του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ποιός δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του Αλέξανδρου Φουντουλάκη, του Μανώλη Κληρονόμου και του Φάνη Ζαχαριουδάκη;

Το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο ήταν γεμάτο από τα παιδιά της ακαδημίας του Παναγιώτη Γιαννάκη που περίμεναν με ανυπομονησία να  παρακολουθήσουν το διαγωνισμό τριπόντων. Οι τρεις τυχεροί φίλοι των Cosmos SPort γνώρισαν την αποθέωση αμέσως μόλις πάτησαν το γήπεδο από τα 150 παιδιά της Ακαδημίας... και ήταν η καλύτερη εμψύχωση για να ξεκινήσουν... 

Όλα ήταν έτοιμα και οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν τον διαγωνισμό...

Για την ιστορία... ο “Δράκος” κέρδισε και τα τρία παιχνίδια ευστοχώντας πάντα στο κρίσιμο σουτ – Στοιχείο που τον καθιέρωσε κατά την διάρκεια της τεράστιας καριέρας του !

Οι τρεις συμμετέχοντες έφυγαν από το γήπεδο με ένα τεράστιο χαμόγελο και με μια ιστορία που θα διηγούνται στα εγγόνια τους. 

Πηγή:
cretalive.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.