Διακοπές… τέλος για τη Μαρία Σάκκαρη

17:17 | 31/07/2020

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Ιταλία από το πρωί της Παρασκευής και προετοιμάζεται για την επανέναρξη του γυναικείου Tour, την ερχόμενη εβδομάδα στο Παλέρμο.

Η Ελληνίδα τενίστρια, παρέα με τον προπονητή της, Τομ Χιλ, “πέταξαν” το πρωί από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με προορισμό την Ιταλία, ενόψει του Ladies Open που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Δευτέρα στο Παλέρμο.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο χωμάτινο τουρνουά της γειτονικής χώρας, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά την αναστολή του Tour ελέω κορονοϊού.

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα μετά τις 26 Φεβρουαρίου θα δώσει η 24χρονη πρωταθλήτρια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στο ταμπλό του Ladies Open, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό.

Μεταξύ άλλων, στο τουρνουά θα αγωνιστούν οι Κόντα, Βοντρούσοβα, Μάρτιτς, Βέκιτς, Οσταπένκο και Κασάτκινα. Μεγάλη απούσα από τον θεσμό, η Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ρουμάνα απέσυρε τη συμμετοχή της πριν λίγες ημέρες, μετά τους νέους νόμους που πέρασε η Ιταλική Κυβέρνηση και έχουν να κάνουν με την καραντίνα την οποία θα πρέπει να τηρούν όσοι ταξιδιώτες πηγαίνουν στην Ιταλία από την Βουλγαρία ή την Ρουμανία.

πηγή: tenis24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.