«Διαστημικός» Μέσι στο Λεβάντε

08:34 | 17/12/2018

Τρία γκολ και δύο ασίστ από τον Αργεντίνο σουπερ σταρ στο 5-0 επί της Λεβάντε

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει χατ-τρικ και να δίνει δύο ασίστ, η Μπαρτσελόνα υπέταξε στην Βαλένθια τη φορμαρισμένη, Λεβάντε (0-5), και άφησε ξανά στο -3 τις Σεβίλλη και Ατλέτικο.

Αφού πήρε ανάσες μεσοβδόμαδα στο Champions League, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Μέσι να κάνει ό,τι θέλει, πέτυχε δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά στην La Liga και επέστρεψε μόνη πρώτη στην κορυφή του πίνακα. Είχαν δοκάρι στο 0-0 οι γηπεδούχοι, που για 25 διαδοχικό παιχνίδι κόντρα στους Blaugrana απέτυχαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αργεντινός μύθος. 

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ – τρικ σε λιγότερο από 20 λεπτά (43΄, 47’, 60’), με τους Σουάρεζ (35’) και Πικέ (88’) να προσθέτουν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ. 

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Οϊερ, Ποστίγο (70' Πρτσιτς), Τόνιο, Καμπάκο, Ρόμπερ, Ροτσίνα (70' Κόκε), Καμπάνια, Μοράλες, Μπάρντι, Γιάσον, Μπόατενγκ (62' Μπόρχα Μαγιοράλ).

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Βερμάελεν (52' Αρτούρ), Πικέ, Τζόρντι Αλμπα, Λενγκλέ, Μπουσκέτς, Βιδάλ (78' Κουτίνιο), Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (81' Ντένις Σουάρεθ), Μέσι, Σουάρες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.