Διευκρινιστική δήλωση από Σιόβα για όσα είπε μετά το ματς

12:17 | 07/09/2020

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας στο Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του Nations League,υποστηρίζοντας πως πρέπει να επιστρέψουν και άλλοι έμπειροι παίκτες στην Εθνική για να βοηθήσουν τους νέους,

Έτσι, με ανάρτησή του στο Instagram ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Λεγκανές ξεκαθαρίζει ότι δεν ήθελε να παρέμβει στο έργο του προπονητή, ούτε να κάνει υποδείξεις και επανέλαβε το στόχο να επανέλθει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να κάνω παρέμβαση στο έργο του προπονητή, ούτε υποδείξεις για το ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να είναι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Εξέφρασα μόνο την άποψη μου, αναφορικά με το "πάντρεμα" νέων και έμπειρων παικτών που έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά και τις μεγάλες διοργανώσεις. Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναφέρουμε το αντιπροσωπευτικο συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.