​Δίπλα στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή ο Πόρος

19:08 | 02/04/2021

Ο Πόρος στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του Δημήτρη Γεωργαλή, καλώντας όλα τα σωματεία να συνεισφέρουν, με την διοίκηση των «μπλε» να προσφέρουν το ποσό των 300 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Πόρου:

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει άπαντες να βοηθάμε όταν και όποτε υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Η διοίκηση του Πόρου καλεί όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, αθλητές, να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας και μια αγκαλιά στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή, ο απροσδόκητος χαμός του οποίου έχει προκαλέσει θλίψη σε όλους μας για το χαμογελαστό παιδί. Από το Σάββατο το πρωί (03/04) από τις 10:30 μέχρι και το απόγευμα στις 17:00 καλούμε όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν, να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας μας, Κομνηνών 13, στην καρδιά του Πόρου.

Εμείς ως διοίκηση θα διαθέσουμε 300 ευρώ από το ταμείο μας και ζητάμε από τους ερασιτέχνες παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, να κάνουμε άπαντες το χρέος μας. Με απόλυτη διαφάνεια τα ονόματα όσων συνεισφέρουν θ’ αναρτηθούν και το απόγευμα του Σαββάτου (03/04) ο φάκελος με τα χρήματα θα παραδοθούν στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.