Διπλό της ΑΕΚ στον Βόλο

18:24 | 24/10/2021

Η ποιότητα της ΑΕΚ στην επίθεση ήταν αυτή που της χάρισε την τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου με 3-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ ήταν οι σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» στο 42΄ και 45΄+3 του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι με τον Ρεγκατίν (άουτ) στο 40΄. Το γκολ του Ρινέρ στο 79΄ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά στο 90΄+9 ο Χατζισαφί διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο Πανθεσσαλικό.

Η ΑΕΚ έκανε το 2Χ2 επί των ημερών του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της, χωρίς να είναι καλύτερη από τους Βολιώτες, αλλά σαφώς πιο αποτελεσματική. Η ομάδα του Αμπασκάλ έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πάλεψε πολύ και στο δεύτερο για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Στο ματς δεν έλειψαν οι εντάσεις, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δημητριάδη, ενώ είχαμε ένταση και στο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (45΄+1 Ρινέρ Ζαν-Πιερ), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77΄ Νίνης), Ρεγκατίν (68΄ Ροσέρο), Φερνάντες, Φαν Φερτ, Μπαρτόλο

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες (77΄ Σάκχοφ), Σιμάνσκι, Μάνταλος (66΄ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Άμραμπατ (90'+2 Χατζισαφί), Ανσαριφάρντ (66΄ Γκαρσία).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.