«Δουλευταράς ο Τζολάκης»

15:35 | 05/03/2020

Ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά, Δημήτρης Μαθιουλάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα SDNA για το άλλοτε δικό τους παιδί που έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας.

«Ο Τζολάκης έπαιξε για πρώτη φορά στον Πλατανιά στην ομάδα Νέων (Κ12) του συλλόγου. Από μικρός έδειχνε πως διαθέτει το αγωνιστικό πακέτο προκειμένου να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.

Απίστευτα δουλευταράς, παιδί χαμηλών τόνων και καλός μαθητής, θυμάμαι πως είχε κεντρίσει και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων...» ανέφερε αρχικά ο γενικός αρχηγός της χανιώτικης ομάδας και πρόσθεσε:

«Στον Ολυμπιακό παρακολουθούσαν τις εμφανίσεις του με την Κ19 του Πλατανιά και αποφάσισαν να τον αποκτήσουν».

Όσο για το ντεμπούτο στην Τούμπα και το βαθμό που βάζει στον Τζολάκη;

«Η προσωπική μου άποψη είναι πως πήγε πολύ καλά. Φαινόταν πως ήταν λίγο τρακαρισμένος στο ξεκίνημα, κάτι όμως απολύτως φυσιολογικό. Δεν είναι μικρό πράγμα να κάνεις ντεμπούτο σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με το πέρασμα του χρόνου πατούσε καλά κι είχε καλές εξόδους. Για μένα δεν έφταιγε στα γκολ που δέχτηκε. Αν τον βοηθούσε η άμυνα θα πήγαινε ακόμα καλύτερα.

Σίγουρα πάντως μπορεί με την κατάλληλη δουλειά να καθιερωθεί και να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό και στο μέλλον να αγωνιστεί και σε ομάδα του εξωτερικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κρητικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού που εντυπωσιάζει


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.