Δυνατό «εφόδιο» για τον Μακράκη

16:55 | 25/07/2021

Ο νεαρός τεχνικός του ΠΟΑ παρακολούθησε ένα σημαντικό πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας του Ατσαλένιου, Νίκος Μακράκης, απέκτησε ένα σπουδαίο «εφόδιο» για την καριέρα του.

Παρακολούθησε με επιτυχία το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών» διάρκειας 56 ωρών και 4 ECTS, που διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 5 Μαΐου έως 4 Ιουλίου 2021 και απέκτησε τη σχετική πιστοποίηση.

Η ενημέρωση του ΠΟΑ: «Ο Π.Ο.Α επιδιώκει την εξέλιξη σε όλους τους τομείς και ένα παραπάνω φυσικά στον τομέα των Ακαδημιών και σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά.

Σε αυτό το πλαίσιο και της γενικότερης φιλοσοφίας μας ότι η επιμόρφωση στον Π.Ο.Α δεν σταματάει ποτέ, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών μας Νίκος Μακράκης παρακολούθησε με επιτυχία το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο "Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών" διάρκειας 56 ωρών και 4 ECTS, που διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 5 Μαΐου έως 4 Ιουλίου 2021. Νίκο συγχαρητήρια και εις ανώτερα!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.