Δύο «εκλεκτοί» για μια θέση…

08:13 | 11/07/2018

Στην επιλογή του επιθετικού έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ, χωρίς να παραβλέπουν τις άλλες ανοικτές μετεγγραφικές υποθέσεις.

Η θέση του φορ όμως είναι εξαιρετικά σημαντική και για το λόγο αυτό η τελική επιλογή θα γίνει μετά από μεγάλη σκέψη και εξετάζοντας όλους τους παράγοντες, τόσο αγωνιστικούς, όσο και οικονομικούς. Είναι δεδομένο πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν στον ΟΦΗ να ξεφύγουν από τον προϋπολογισμό που έχουν κάνει, αλλά ούτε και να διαταράξουν τις οικονομικές ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολη είναι η συγκεκριμένη περίπτωση και πόσο λεπτούς χειρισμούς χρειάζεται. Για το λόγο αυτό και υπάρχει αυτή η σχετική καθυστέρηση στην απόκτηση επιθετικού, η οποία αναμένεται να συνεχισθεί, καθώς εκτιμάται πως είναι δύσκολο η υπόθεση να κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Για τη θέση πάντως οι άνθρωποι του Ομίλου έχουν καταλήξει σε δυο βασικές επιλογές και μια… εναλλακτική.

Έλληνας και ξένος είναι οι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει, με κάθε μια από τις δυο περιπτώσεις να έχει τα υπέρ και τα κατά της. Ο ξένος φέρεται να είναι κάπως πιο προσιτός οικονομικά, όμως ο Έλληνας δείχνει να είναι η πρώτη επιλογή και για λόγους χημείας, καθώς γνωρίζει αρκετά καλά το πρωτάθλημα και θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο προσαρμογής. Κάτι περισσότερο δεν επιβεβαιώνεται από τους διοικούντες τον ΟΦΗ, οι οποίοι κοιτούν και τις θέσεις του αμυντικού με του εξτρέμ.

Για την άμυνα ο Γιώργος Σαρρής παραμένει στην πρώτη σειρά, παρά κάποιες μικροδιαφορές που έχουν παρουσιαστεί, οι οποίες δεν δείχνουν ικανές να εμποδίσουν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, όσο μπορεί να εκτιμηθεί κάτι τέτοιο… Αναφορικά με τον εξτρέμ που χρειάζεται ακόμα, δεν υπάρχει τίποτε που να έχει διαρρεύσει… Ότι έχει να κάνει με τον Ολλανδό που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες, μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστή η απόφαση του Παπαδόπουλου για το μέλλον του…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.