Δύο επιθετικοί απασχολούν την ΑΕΚ

16:16 | 02/09/2022

Δύο είναι οι περιπτώσεις σέντερ φορ που απασχολούν την ΑΕΚ η οποία φαίνεται πως θα κατασταλάξει άμεσα στην επιλογή της.

Αυτή θα προκύψει ανάμεσα σε δύο πρώτους σκόρερ! Ο πρώτος είναι ο γνωστός στο ελληνικό κοινό, Τομ Φαν Βέερτ του Βόλου ο οποίος πέρσι ήταν τοπ σκόρερ στη Super League με 17 γκολ 9 (13 στην κανονική σεζόν και 4 στα πλέι άουτ). Η περίπτωση του 32χρονου φορ μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η πιο πιθανή, τόσο γιατί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι δεδομένο, όσο και επειδή τα τελευταία 24ωρα ο Βόλος «σαρώνει» την αγορά για σέντερ φορ. Άρα ενδεχομένως προετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση.

Το δεύτερο όνομα που συνδέεται με την Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Κροατία, είναι ο Αργεντινός Ραμόν Μιέρες της Όσιγιεκ. Σέντερ φορ με θητεία στην Τενερίφη, σε ιδανική ηλικία (25 ετών) και πρώτος σκόρερ του κροατικής λίγκας με 22 γκολ τη σεζόν 2020/21.

Ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της περσινής περιόδου «σίγησε» και πέτυχε μόνο 3 γκολ ενώ φέτος στις πρώτες έξι αγωνιστικές δεν έχει σκοράρει ακόμα. Ίσως αυτό κάνει πιο εφικτή την απόκτησή του έναντι ενός λογικού ποσού, γιατί αλλιώς δεν θα τον άφηνε να φύγει η Όσιγιεκ, καθώς μόλις πριν από 14 μήνες πλήρωσε ρήτρα 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τενερίφη, μετά από έναν χρόνο δανεισμού. Ο Μιέρες έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Σέρχιο Αραούχο άρα ο δίαυλος επικοινωνίας με την ΑΕΚ είναι ανοιχτός.

Πηγή: ΑΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.