Δύο στα δύο τα Χανιά

19:57 | 14/10/2020

Ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών πήραν τα Χανιά που επιβλήθηκαν με 7-4 της Χίου για τη δεύτερη αγωνιστική.

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών η Βουλιαγμένη που επιβλήθηκε με 11-9 του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του Ολυμπιακού πήρε ακόμη ένα τρίποντο. Οι παίκτες του Κόλιανιν προηγήθηκαν με 6-3, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και ισοφάρισε σε 6-6 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου.

Οι γηπεδούχοι πέρασαν και πάλι με 8-6, οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 8-7 με πέναλτι. Σε καθοριστικό σημείο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 10-7 και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να επανέλθουν, με αποτέλεσμα το τελικό 11-9.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΟΚ 11-9

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-3, 3-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 3, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 2, Λόζινα 1, Μπάσιτς 1, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Κουγιουνής, Μανθογιάννης, Μάνος, Νικολαΐδης.

Δεύτερη νίκη για τα Χανιά

Ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών πήραν τα Χανιά που επιβλήθηκαν με 7-4 της Χίου για τη δεύτερη αγωνιστική.

Οι Χανιώτες με έφτασαν τους 6 βαθμούς, έχοντας επικρατήσει κόντρα σε αντιπάλους που έχουν θέσει τον ίδιο στόχο, εκείνον της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 3-0, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (3-3) στη λήξη της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια, όμως, οι Χανιώτες έλεγξαν τον ρυθμό, πήραν προβάδισμα δύο γκολ και το αύξησαν μέχρι το φινάλε.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΧΙΟΥ 7-4

Οκτάλεπτα: 2-0, 1-3, 1-0, 3-1

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 2, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Ουίλιαμς 1, Χαριτάκης 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Πίσσας, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Σπάχιτς, Κανδανολέων.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ., Γκρούγουελ, Παππάς, Γούρας, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλος Γ., Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ι., Γκίλλας 2.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.