Δύσκολη νίκη για Τσιτσιπά - ισοφάρισε την Κροατία η Ελλάδα

10:49 | 04/01/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και τα βρήκε δύσκολα στο 2ο και 3ο σετ απέναντι στον Τσόριτς Μπόρνα, κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1 σετ (6-0, 6-7, 7-5). Έτσι, η Ελλάδα ισοφάρισε την Κροατία στο United Cup με 1-1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αλλά ο Τσόριτς Μπόρνα τού έβαλε δύσκολα. Ο Έλληνας τενίστας δεν λύγισε όμως, και με 2-1 σετ (6-0, 6-7, 7-5) πήρε τη νίκη στο πλαίσιο του 2ου αγώνα της μονομαχίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία για την πρόκριση στο Final 4 του United Cup. Έτσι, η Ελλάδα ισοφάρισε σε 1-1.

Η εμφάνιση του Έλληνα πρωταθλητή ήταν εξαιρετική, κατακτώντας μάλιστα, το πρώτο σετ μέσα σε μόλις 26 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς πέτυχε το απόλυτο 6-0 απέναντι στον Κροάτη, έχοντας κάνει μόλις τρία αβίαστα λάθη.

Ο Τσόριτς επέστρεψε στο δεύτερο σετ, έσβησε δύο match point του Τσιτσιπά, οδηγώντας σε tie break. Εκεί ολοκλήρωσε αυτό που άρχισε και έστειλε το παιχνίδι στο τρίτο σετ.

Ο Έλληνας τενίστας αν και βρέθηκε πίσω με 4-1 κατάφερε να το γυρίσει, έκανε το 6-5 και μετά από πέντε χαμένα match point πήρε το σετ και μία μεγάλη νίκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.