Έχασε, δε… χάθηκε ο Ηρόδοτος

19:14 | 06/05/2018

Ο Ηρόδοτος έχασε με 2-1 από τον Αήττητο Σπάτων για την 3η αγωνιστική των μπαράζ, ωστόσο διατηρήθηκε σε… τροχιά ανόδου.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού στάθηκε άτυχος, ενώ έχει και τα παράπονά του από τη διαιτησία και ιδιαίτερα από τον α’ βοηθό, κ. Πρέντζα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη σειρά για τους πρωταθλητές του 8ου ομίλου, που είναι πλέον δεύτεροι.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη μπήκε δυνατά στο ματς και στο 4’ σκόραρε με τον Μελισσόπουλο, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των «κυανόλευκων». Οι γηπεδούχοι… απάντησαν με μια σημαντική φάση στο 10’, όταν ο Κρητικός αστόχησε με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση.

Στο 14’, ωστόσο, ο Ετόφ κέρδισε πέναλτι από τον Κωστόπουλο και ο Φραγκουλάκης από την… άσπρη βούλα έκανε το 0-1. Η χαρά, ωστόσο, των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 21’ ο Κρητικός ισοφάρισε. Ο ίδιος λίγο έλειψε να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα στο 33’, αλλά ο Κασμερίδης έκανε σπουδαία επέμβαση. Ο έμπειρος πορτιέρε, βέβαια, τραυματίστηκε λίγο αργότερα και αποχώρησε από το ματς, κάτι που αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για τον Ηρόδοτο.  

Το… κακό έγινε, μετά από σύγκρουση με τον Γιαλούση και μάλιστα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καθώς αισθανόταν ζαλάδες. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43’, ο Καλογερής με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1. Στις καθυστερήσεις, βέβαια, ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού πλησίασε στην ισοφάριση με Μελισσόπουλο και Μωραΐτη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και δεν ήταν το ίδιο καλός. Το σύνολο του Πάρη Κωνσταντακόπουλου απείλησε, βέβαια, στο 47’ με τον Κατσικογιάννη, ενώ στο 81’ ο Κρητικός δε σημάδεψε σωστά από κοντά.

Αήττητος Σπάτων (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουσικής, Κολλαράς (94’ Βιδάλης), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Καλογερής, Νικλητσιώτης (84’ Ηρακλής), Κατσικογιάννης (64’ λ.τρ. Σκαφίδας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (91’ Μαραθιανός).

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης (35’ λ.τρ. Κουράκης), Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (65’ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (68’ Καραγκιόζι), Μελισσόπουλος (53’ Γαρεφαλάκης), Ετόφ

 

Τα αποτελέσματα

  • Αήττητος Σπάτων-Ηρόδοτος 2-1
  • Αστέρας Αμαλιάδας-Εθνικός 3-2

Η βαθμολογία

1. Αήττητος Σπάτων 7 (5-3)
2.Ηρόδοτος 4 (4-2)
------------------------------------------------
3 Αστέρας Αμαλιάδας 3 (4-7)
4..Εθνικός 2 (3-4)

Η επόμενη (4η) 

  • Αστέρας Αμ.-Ηρόδοτος
  • Εθνικός-Αήττητος

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.