Έχασε η Γραμματικοπούλου, αγωνία για την άνοδο έως το τέλος

15:47 | 21/04/2018

Την πρώτη ήττα σε αναμέτρηση του Β' γκρουπ της Ευρωαφρικανικής ζώνης, που διεξάγεται στο Τατόι, γνώρισε η Ελλάδα, καθώς η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από την 17χρονη, Ελεονόρα Μολινάρο.

 Την πρώτη ήττα σε αναμέτρηση του Β' γκρουπ της Ευρωαφρικανικής ζώνης, που διεξάγεται στο Τατόι, γνώρισε η Ελλάδα, καθώς στον πρώτο αγώνα των playoffs της ανόδου με αντίπαλο το Λουξεμβούργο, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε 3-6, 6-3, 4-6 από την 17χρονη, Ελεονόρα Μολινάρο.

 Η 21χρονη Ελληνίδα, δεν ξεκίνησε καλά, η Μολινάρο της έσπασε το σερβίς και στην συνέχεια βρέθηκε να χάνει 1-2, 2-4 και στο τέλος να χάσει το σετ με 3-6. Στο δεύτερο σετ, η Γραμματικοπούλου προηγήθηκε 4-1 και το πήρε με 6-3.

 Ο αέρας ήταν αρκετά δυνατός κι αυτό επηρέασε την προσπάθεια των δύο αθλητριών στο 3ο σετ, που είχε διακυμάνσεις, καθώς ξεκίνησε με 2-1 υπέρ της Γραμματικοπούλου, γύρισε σε 2-3, πήγε σε 4-3 και ξαναγύρισε σε 4-5 υπέρ της Μολινάρο. Δύο λάθη της Γραμματικοπούλου αποδείχθηκαν καθοριστικά και η τενίστρια από το Λουξεμβούργο πήρε το σετ με 4-6 και τη νίκη, μετά από 2 ώρες και 2 λεπτά.

 Έτσι, η αγωνία θα φτάσει έως το τέλος, καθώς τώρα θα πρέπει να νικήσει η Μαρία Σάκκαρη την Μάντι Μινέλα, αλλά να νικήσει η Ελλάδα και στον αγώνα του διπλού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.