«Έχουμε μάθει από τα λάθη μας...»

13:12 | 11/02/2019

Αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο εξτρέμ του Εργοτέλη Τσαρλς Κουατένγκ - σήμερα στις 3μ.μ ( Capitano.gr) το ματς με τον Απόλλων Πόντου

Χωρίς τον Έφορντ, θα αγωνιστεί σήμερα στην Καλαμαριά ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν σε νίκη ώστε να σκαρφαλώσουν στην 4η θέση της Football league. Αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας του Νίκκι Παπαβασιλείου, στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Τσάρλς Κουατένγκ «Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο. Παρά το γεγονός ότι προερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο είμαστε έτοιμοι για το ματς.Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εστιάσαμε στον Απόλλων Πόντου. Δουλέψαμε αρκετά αυτές τις τρεις μέρες και πιστεύω ότι εάν παίξουμε όπως και με την Δόξα Δράμας θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε.

Γενικότερα έχουμε μάθει από κάποια λάθη που κάναμε στον πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Φαίνεται ότι τα διορθώνουμε και στο δεύτερο γύρο πιστεύω ότι η ομάδα μας θα πετύχει πολύ καλά πράγματα και θα διανύσει μια πολύ καλύτερη πορεία»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.