Έκλεισε τα γραφεία της η ΕΠΣΗ

17:49 | 16/03/2020

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τα γραφεία της ΕΠΣΗ θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ενημέρωσης, ενώ έγινε και απολύμανση σε όλους τους χώρους. Η σχετική ενημέρωση:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έλαβε ομοφώνως τις παρακάτω αποφάσεις:

Σε πλήρη εφαρμογή των επιβεβλημένων μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του COVID-19, γνωστοποιεί ότι εφεξής και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, τα γραφεία της Ένωσης (Ιδομενέως και Μεραμβέλου) θα παραμείνουν κλειστά ενώ έγινε πλήρης απολύμανση σε όλους τους χώρους των γραφείων.

Οι διαδικασίες πλέον από την γραμματεία της ΕΠΣΗ θα γίνονται μέσω τηλεργασίας ενώ η επικοινωνία θα γίνεται είτε μέσω του τηλεφώνου 2810-226590 είτε μέσω του email της Ένωσης info@epsirakliou.gr.

Επίσης η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ζητά την απόλυτη προσοχή και τήρηση των οδηγιών για την απαγόρευση προπονήσεων έως και 27.03.2020 διότι αυτό που προέχει είναι η δημόσια υγεία.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης αναφέρει σχετικά:

«Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 14.3.2020 έως και 27.3.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 13.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, ως ακολούθως:

6) Των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής, καθώς και των αθλητικών ομίλων, με εξαίρεση των αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους».

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ήταν από τους πρώτους φορείς του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που ανέστειλε όλες τις διοργανώσεις της και θα πρέπει όλοι με ύψιστο αίσθημα ευθύνης να προστατέψουμε την ατομική μας υγεία, τις οικογένειές μας και τους συνανθρώπους μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.