«Έκρηξη» Μέσι για την διαιτησία

10:26 | 03/07/2019

Οι Αργεντινοί, ζήτησαν δύο πέναλτι κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, με τον Μέσι να διαμαρτύρεται για τη μη χρήση του VAR.

Η Βραζιλία επικράτησε με 2-0 της Αργεντινής, προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, με τον Μέσι να διαμαρτύρεται στο φινάλε για την διαιτησία του αγώνα.«Δεν πήγαν στο VAR, είναι απίστευτο, ελπίζω η CONMEBOL να κάνει κάτι, αλλά δεν νομίζω, η Βραζιλία κανονίζει τα πάντα, είναι πολύ περίπλοκο. Νομίζω ότι δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι», είπε ο Μέσι, που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: «Νομίζω ότι δείξαμε ότι έχουμε παίκτες που αγαπούν την Εθνική ομάδα και θέλουν να είναι εκεί, υπάρχει μέλλον και μία πολύ καλή βάση. Αξίζουν τον σεβασμό, η Αργεντινή έχει το υλικό για να προχωρήσει. Πέρα από το αποτέλεσμα, δείξαμε ότι μπορούσαμε, νομίζω ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δεν ήταν ανώτεροι από εμάς. Προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε δύο δοκάρια».

Όσον αφορά το δικό του μέλλον στην Εθνική, άφησε τα πάντα ανοικτά: «Δεν ξέρω, πήγα πολύ καλά με αυτό το γκρουπ, αν χρειαστεί να βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση θα το κάνω, θα είμαι εκεί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.