Εξαιρετική εμφάνιση του Ωρίωνα σε ΟΑΚΑ και Ηράκλειο

11:50 | 21/05/2019

Απολύτως επιτυχημένες εμφανίσεις σημειώθηκαν από τους κολυμβητές του ΩΡΙΩΝΑ τόσο στο ΟΑΚΑ όπου πραγματοποιείτε το ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" όσο και στην 1η θερινή ημερίδα ορίων καθώς και την ημερίδα προαγωνιστικών που πραγματοποιήθηκαν στην πισίνα του Ηρακλείου. 

Στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ που αποτελούσε αγώνα σταθμό για πολλούς μεγάλους κολυμβητές η αθλήτρια μας ΓΚΟΓΚΟΣΗ ΔΑΝΑΗ πέτυχε τους στόχους μας σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις που σύμφωνα με την προκήρυξη της εξασφαλίζουν τη συμμετοχή της στο COMEN CUP που θα πραγματοποιηθεί στο ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ της Βουλγαρίας στις 21-23/06/19 με την Εθνική μας Ομάδα αφού είναι 1η στα 50 ελ.,1η στα 400ελ. ,2η στα 200 ελ.,2η στα 400 ελ.,2η στα 800 ελ.και συμμετέχουν οι 2 πρώτοι κολυμβητές σε κάθε αγώνισμα. 

Ο αθλητής μας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ σημείωσε μοναδικά ατομικά ρεκόρ στα 100 και 200 πρ. που επιβεβαιώνουν την συνεχώς ανοδική του πορεία   και βρίσκεται για 5 και 23 κλάσματα αντίστοιχα στην 3η θέση για την ίδια διοργάνωση .

Αντίστοιχα στην ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο οι αθλητές μας κατάκτησαν 13 νέα όρια και πολλά ατομικά ρεκόρ. 

Αναλυτικά τα όρια έπιασαν:

  • Κωνσταντάκης Γιώργος:1500-200ελ
  • Κουτράκης Νίκος:100-200 υπ.
  • Πρωιμάκης Ηλίας:200-400ελ.
  • Γιαννακάκη Μαρια-Ελευθερία:200υπ/50 πρ.
  • Μιχαηλέλλη Ανδριάνα:50υπ.
  • Δρακουλάκης Αντώνης:100ελ.
  • Σαπουντζή Παναγιώτα :100-200ελ.
  • Αναστασάκη Μαρία:50 πετ.

Στην ημερίδα επίσης συμμετείχαν και οι ακόλουθοι αθλητές σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ και επιβεβαιώνοντας τα ήδη υπάρχοντα όρια:

Κακουλάκης Μ.,Τουβλελιος Ι.,ΒέλλοςΓ.,Σερζετάκης Χ.,Κουτράκης,Γαλατιανός Ν., Γ.,Κωνσταντάκη Δ.,Βορδοναράκη Μ.,Μπακούση Ν.,Τρούλλου Μ.,Μανουσάκη Α..


Στην ημερίδα του του προαγωνιστικού όπου αποτελούσε την τελευταία πριν τους θερινούς αγώνες των Χανίων οι μικροί μας κολυμβητές έδειξαν πως είναι πανέτοιμοι

Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι

ΚΟΡΙΤΣΙA

Τσαγκαράκη Α.,Κώτη Ν.,Παναγιωτάκη Κ.,Μπακούση Ε.,Τρούλλου Ε.,Καλυβιώτη Μ.,Πόττη Α.,Συντζανάκη Στ.,Μαματζάκη Ε.,Μαματζάκη  Κ.,Ψαρουδάκη Ε.,Δερμιτζάκη Ε..

ΑΓΟΡΙΑ

Γκογκόσης Φ.,Κακουλάκης Β.,Συντζανάκης Κ.,Καρπουσόρ  Σ.,Καλυβιώτης Γ.,Σερζετάκης Α.,Τσαγκαράκης Ν.,Κακουλάκης Ν.,Δρακάκης Κρ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.