Εκτός οι Οντουμπάτζο κι Εμπακατά, επέμβαση για Ροντρίγκες

18:42 | 29/11/2022

Με 3 απουσίες η προπόνηση των Κιτρινων

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (29/11) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας με στοιχεία μετάβασης, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις, επιθετική τακτική, ελεύθερο παιχνίδι και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Μόουζες Οντουμπάτζο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σαλέμ Εμπακατά ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης.
Ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον Έντουιν Ροντρίγκες, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης λιπώματος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα τις επόμενες μέρες θα βγάλει τα ράμματα και θα μπει -σταδιακά- σε ρυθμούς προπονήσεων.
Για αύριο, Τετάρτη, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό. Στις 18:00, οι Μάνου Γκαρθία και Πίτερ Ετέμπο θα βρεθούν στην μπουτίκ του Άρη προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (1/12) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.