Ένα όμορφο τουρνουά με «πλούσια» δώρα!

21:28 | 17/05/2018

Μια όμορφη πρωτοβουλία του κ. Κωσταντινίδη Δημήτρη η δωρεά δυο εισιτηρίων για το μεγάλο γεγονός του Ρολάντ Γκαρός, τα οποία κέρδισαν δυο τυχεροί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δυο τυχεροί κέρδισαν εισιτήρια σε τουρνουά που διοργάνωσε το Ηράκλειο ΟΑΑ για να βρεθούν στο Ρολάντ Γκαρός. Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την προσφορά του κ. Κωσταντινίδη ο οποίος είναι λάτρης του τένις.

Οι νικητές του τουρνουά ανδρών ήταν οι Μπόγρης Κώστας και Ανυφαντάκης Στέλιος, ενώ στις γυναίκες οι Τριανταφύλου Αγγελική και Χατζημηνά Μαρία. Στο μικτό τη νίκη πήραν ο Αποστολάκης Μάνος και η Λυδάκη Δήμητρα.

Οι δύο τυχεροί οι οποίοι προέκυψαν ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου και θα παρακολουθήσουν από κοντά το Ρολάντ Γκαρός είναι η Καστρινού Χριστίνα και ο Μαράκης Γιάννης ενώ μία ακόμη τυχερή, η Χατζάκη Μαριλί κέρδισε μία ρακέτα Wilson.

Η ανακοίνωση:

«Το Σαββάτο 12 Μαΐου ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο ένα διαφορετικό τουρνουά που διοργάνωσε το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. Πολλά παιχνίδια για κάθε συμμετέχοντα, ανατροπές και έντονες συγκινήσεις. Αυτό όμως που το έκανε ξεχωριστό είναι η δυνατότητα που έδωσε σε 2 από στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν από κοντά ίσως το πιο σημαντικό από τα 4 Grand Slam, το Roland Garros. Όλο αυτό φυσικά δεν θα γινόταν χωρίς τον κ. Κωσταντινίδη Δημήτρη, ο οποίος έχοντας αγαπήσει & αγκαλιάσει το τένις αλλά και τον «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., προσφέρει εδώ και 2 χρόνια αυτό το μεγάλο έπαθλο.

Το Σάββατο το βράδυ έγιναν οι απονομές των νικητών σε όλες τις κατηγορίες αλλά και οι 3 κληρώσεις, για τα 2 ταξίδια στο Roland Garros και την ρακέτα Wilson (προσφορά του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.). Τυχεροί των κληρώσεων ήταν οι Καστρινού Χριστίνα και ο Μαράκης Γιάννης για τα ταξίδια στο Roland Garros και η Χατζάκη Μαριλί για την ρακέτα Wilson.

Φυσικά η βραδιά σε γνωστό καφέ στο κέντρο του Ηρακλείου είχε υπέροχη μουσική και άφθονο ποτό, ενώ το ραντεβού δόθηκε για το  2019!

Οι νικητές του Τουρνουά:

Οι νικητές στους άνδρες για το Roland Garros Event 2018 

1η θέση Μπόγρης Κώστας/ Ανυφαντάκης Στέλιος

2η θέση Θεοδωράκης Σταύρος/ Βερνάρδος Μιχάλης

3η θέση Μαράκης Γιάννης/ Κωνσταντινίδης Χρήστος & Χριστοφακάκης Μάνος/ Ζαχαρόπουλος Νάσος

Οι νικητές του μικτού για το Roland Garros Event 2018 

1η θέση Αποστολάκης Μάνος/ Λυδάκη Δήμητρα

2η θέση Πετράκης Κώστας/ Χατζάκη Μαριλί

3η θέση Κολετζάκης Δημήτρης/ Καστρινού Χριστίνα & Κληρονόμος Μανόλης / Ραμουτσάκη Μίρκα

Οι νικήτριες στις γυναίκες για το Roland Garros Event 2018 

1η θέση Τριανταφύλου Αγγελική/ Χατζημηνά Μαρία,

2η θέση Κτιστάκη Μαρία / Καστρινού Χριστίνα,

3η θέση Μαγγανά Αλεξία/ Χατζάκη Μαριλί & Κουβίδη Βάσια / Ασαργιώτη Ελένη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.