Ένα ταλέντο για τον Ρεθυμνιακό

17:40 | 08/10/2019

Τα «δελφίνια» απέκτησαν τον Μανώλη Τουρνάκη.

Ο Ρεθυμνιακός συνέχισε τις μεταγραφικές του κινήσεις και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 16χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο ταλαντούχος παίκτης ξεκίνησε από τον Ερμή Αγγελιανών, ακολούθησε ο Αστέρας Περάματος, η Κ15 του ΟΦΗ και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. στα πλαίσια της φιλοσοφίας του για την αξιοποίηση νεαρών ταλέντων του Ρεθύμνου, δίνοντας τους τις ευκαιρίες για εμπειρίες στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών, ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΥΡΝΑΚΗ.

Ο ταλαντούχος δεξιός εξτρέμ έχει γεννηθεί στις 27/6/2003 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από το τμήματα υποδομής του Αρκαδίου Αγγελιανών. Μετά την παρουσία και την απόκτηση εμπειριών από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Περάματος, την Κ15 του ΟΦΗ και την Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ρεθυμνιακού Α.Ο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.