Ένας «Άγγλος» στο τεχνικό τιμ του Αλμυρού

20:25 | 03/07/2020

Η ομάδα του Γαζίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θεοχάρη Τούσιο.

Ο νεαρός τεχνικός θα είναι ένας εκ των συνεργατών του Κώστα Κιάσσου. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΦΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και έχει δουλέψει και στο εξωτερικό, στις αγγλικές Κόβεντρι και Άκρινγκτον.

Η ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Θεοχάρη Τούσιο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στο προπονητικό τιμ της ομάδας

Ο Θεοχάρης είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό στην Αγγλία πάνω στην Ανάλυση στο ποδόσφαιρο (UCFB, Football Coaching & Analysis).

Έχει επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του σκάουτινγκ, της ανάλυσης και της προπονητικής σε ποδοσφαιρικές ομάδες όπως η Coventry City που αγωνίζεται στην Championship (την δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας), η ακαδημία της Accrington Stanley FC (τρίτη κατηγορία Αγγλίας) στον ΠΑΟΚ αλλά και στην εταιρεία Ronnie Dog Media που ασχολείται με ανάλυση αγώνων της EFLChampioship (η δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας).

Το ΔΣ του Αλμυρού και όλη η οικογένεια του σωματείου μας καλωσορίζουμε το Θεοχάρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.