«Ένιωσα κάπως παράξενα»

20:29 | 12/11/2018

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στο Capitano.gr για την επιστροφή του στη Ν. Αλικαρνασσό.

Η μοίρα τα’ φερε με τέτοιο τρόπο και ο έμπειρος προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από τους «κυανόλευκους». Με τον Ηρόδοτο έζησε πολλές μεγάλες στιγμές και σίγουρα ο κυριακάτικος αγώνας ήταν, αν μη τι άλλο, ξεχωριστός για τον ίδιο.

Ο 46χρονος τεχνικός τόνισε πως αισθάνθηκε περίεργα που βρέθηκε απέναντι στο σύλλογο του προσφυγικού προαστίου, καθώς ήταν πολύ δεμένος με την ομάδα, την οποία οδήγησε στη Football League μετά από 36 χρόνια.

Στις δηλώσεις του στο Capitrano.gr υποστήριξε: «Ο Ηρόδοτος αποτελεί σίγουρα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα και ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Δεν μπορώ να κρύψω ότι ένιωσα κάπως παράξενα. Είχα δεθεί πολύ με την ομάδα και με τους ποδοσφαιριστές έχω πολύ καλή σχέση. Αισθάνθηκα λίγο περίεργα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Αναφορικά με το άσχημο ξεκίνημα της ΑΕ Καραϊσκάκης στο πρωτάθλημα, ο Παπαματθαιάκης υπογράμμισε: «Πρέπει ν’ αλλάξουμε τρόπο σκέψης, αλλά και τρόπο παιχνιδιού. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στη χρονιά. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να περάσουμε τη δική μας φιλοσοφία. Είμαι, βέβαια, αισιόδοξος πως θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.