Ενθουσιασμένος με τον Πόρο ο Φασουλέτος

21:57 | 04/07/2019

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός δηλώνει χαρούμενος για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ηρακλείου.

Ο Φρανκ Φασουλέτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σελίδα του Πόρου τόνισε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου να πει το «ναι». Αναλυτικά:

-Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον Α.Ο. Πόρου;

«Οι άνθρωποι της ομάδας με γνώριζαν από πέρυσι. Ήρθε και ο Γιάννης ο Μαργαρίτης στον Πόρο (νέος προπονητής τερματοφυλάκων) που τον ξέρω πολύ καλά και έχουμε κοινή καταγωγή, από την Κάρπαθο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα παίξω για την ομάδα σε μία τέτοια κατηγορία όπως η Γ' Εθνική, κατηγορία στην οποία θ' αγωνιστώ για πρώτη φορά. Ελπίζω ν' αφήσω καλές εντυπώσεις και να δείξω αυτό που περιμένουν στον Πόρο».

-Εκτός του Γιάννη του Μαργαρίτη έπαιξε κάποιο άλλο πρόσωπο ρόλο, υπήρξε κάποιος άλλος λόγος που αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας; Μίλησες με τον προπονητή Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη;

«Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν που ήμουν στον Αλμυρό είδα τον Πόρο και είχα άποψη για την ομάδα. Παίξαμε αντίπαλοι, είδα ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα με στόχους. Μου άρεσε αυτό και με το που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου και έκλεισα κατευθείαν».

-Ποιός είναι ο στόχος σου τη νέα περίοδο με το νεοφώτιστο στη Γ' Εθνική Α.Ο. Πόρου που σε μόλις 7 χρονια από την ίδρυσή του έχει φτάσει ν' αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες;

«Πιστεύω ότι μπορώ ν' αγωνιστώ σε τέτοιες συνθήκες, όπως αυτές της Γ' Εθνικής. Έχω μάθει σε δύσκολες καταστάσεις. Θέλω βασικά να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ να πάει όσο πιο καλά γίνεται στην προσπάθεια που θα κάνει στη Γ' Εθνική και από κει και πέρα βλέπουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.