Εντός έδρας νίκη για την Κ15 του ΟΦΗ

13:52 | 22/02/2020

Η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Σμύρνης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ατσαλένιου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Πετρά, όμως η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Κωσταδήμα να βγαίνει από δεξιά και να σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 35’ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Φαϊτάκη να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 45’ ο Ζαχαριουδάκης των γηπεδούχων αστόχησε σε τετ α τετ με τον Ζακόπουλο ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φανουράκης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα, ο ΟΦΗ έχασε ακόμα μια φάση στο 50’ όταν ο Ζαχαριουδάκης σούταρε από δεξιά, με τη μπάλα να περνά παράλληλα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 80’ ο ΟΦΗ «άγγιξε» το 2-0 με τον Κακουλάκη να σημαδεύει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, όμως ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος νίκησε τον Ζακόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Κ15 ΟΦΗ: Χαλκιαδάκης, Κλάδος, Σημαντηράκης, Κώτης, Hoxha, Καρανδινός, Φανουράκης (60' Σαλούστρος), Τζεβαμπινας (53' Κακουλάκης), Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Mara (65' Μακράκης)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.