Εντυπωσιακός ο Βολτυράκης στη Θεσσαλονίκη

12:50 | 16/05/2018

Ο Βασίλης Βολτυράκης πέτυχε για μία ακόμα φορά να εντυπωσιάσει κατακτώντας την 3η θέση στο 2ο τη τάξη πιο δυνατό τουρνουά για φέτος.

Ο αθλητής του Ηρακλειο ΟΑΑ, σημείωσε μια άνετη νίκη επί του Κασσή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) 61 60 και μπήκε στους 16, όπου κέρδισε τον Καβαλιέρο (ΣΑ Ραφήνας) 61 63. Στην οκτάδα αντιμετώπισε τον έμπειρο Αστρεινίδη που μετά από μια μάχη κατάφερε να επικρατήσει 75 46 63 και να φτάσει στον ημιτελικό. Στον ημιτελικό έπαιξε με τον Τριανταφύλλου, από τον όποιο και έχασε 63 62.

Η Κατερίνα Ζαφειροπούλου κατάφερε αν και «μικρή» στην κατηγορία κι έκανε μια νίκη στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό επί της Ποιμενίδου από την Ξάνθη με 76(3) 64 για να περάσει στους 16. Στον επόμενο γύρο έχασε από την Γρίβα (Αττικός Ήλιος) 63 62.

Ο Βαγγέλης Μπόγρης , επίσης «μικρός» έπαιξε εξαιρετικά αποκλείοντας στον 1ο γύρο τον Μητροπαπά (Ο.Α. Αθλητ. Παιδεία) και στην συνέχεια αναμετρήθηκε με το Νο2  του Ταμπλό Τριανταφύλλου, μετέπειτα νικητή του τουρνουά, και έχασε 76 (3) 61.

O Δημήτρης Δελάκης ξεκίνησε από τα προκριματικά του Ε1 και κατάφερε με μια νίκη επί του Κελαϊδόπουλου (Ο.Α. Μαγνησίας) 62 57 62 να μπει στο ταμπλό. Εκεί είχε δύσκολο έργο απέναντι στον πιο δυνατό κι έμπειρο  Ντίντο (ΟΑ Γλυφάδας) και μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα ηττήθηκε 63 63.

Στα διπλά ο Μπόγρης και ο Δελάκης πέρασαν ένα γύρο, δεν τα κατάφεραν όμως με τους Κουντουράκη/ Παπακωστόπουλο και έχασαν 62 76(4).

Ο Μανδαλενάκης Αναστάσης στην κατηγορία αγόρια 14 ετών, έκανε και αυτός δύο νίκες στα προκριματικά και μπήκε στο ταμπλό. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Καλαιτζή (Λε Ρακετ) 75 61, αν και ήταν πίσω στο σκορ με 3/5 ενώ με την επόμενη νίκη του επί του Καζελίδη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) 63 26 60 μπήκε στο ταμπλό, όπου κατάφερε να φτάσει στους 16 καλύτερους. Στον πρώτο γύρο του ταμπλό κέρδισε τον Κρύωνα (ΟΑ Γιαννιτσών) 62 36 62. Όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σπύρου (ΟΑ Γλυφάδας) Νο 4, χάνοντας 60 61.

Με συμπαίκτη το Σφυράκη, ο Μανδαλενάκης πήρε μέρος και στα διπλά όπου όμως δεν κατάφεραν να περάσουν σε επόμενο γύρο.

Ο Αλέξανδρος Καλατζής, δεν κατάφερε να κερδίσει στα προκριματικά της κατηγορίας 12 ετών και να συνεχίσει στο κυρίως ταμπλό, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Παπαπάνο (ΑΓΟ Φιλιππιάδας) 75 63.

Μάλιστα, με ανακοίνωση του, το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ συγχαίρει όλα τα παιδιά του Ομίλου για την προσπάθεια τους και τις θέσεις που κατέκτησαν, τους προπονητές κ.κ. Δολιανίτη και Τζιγκουνάκη και τους εύχεται καλή συνέχεια.

*Δεξιά στην κεντρική φωτογραφία ο Βασίλης Βολτυράκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.