Επαγγελματίες οι Τριανταφυλλάκης και Μυφτάρι

20:35 | 05/10/2020

Τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Χανιά υπέγραψαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αντώνης Τριανταφυλλάκης – γέννημα-θρέμμα του Κισσαμικού – και ο Κλέντι Μυφτάρι, που προέρχεται από τη Σπάθα, υπέγραψαν συμβόλαια διάρκειας δύο χρόνων.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν από την αρχή της σεζόν στην προετοιμασία της ομάδας και σε φιλικά παιχνίδια.

Ο Τριανταφυλλάκης είναι γεννημένος στις 29 Ιουλίου 2002 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ηλικία των 9 χρόνων στην Ακαδημία του Κισσαμικού και περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα αλλά και από τη θυγατρική ομάδα, Νέο Κισσαμικό, έφτασε μέχρι την Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, όπου και υπερασπίστηκε την εστία της την περασμένη σεζόν, στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

Ο Μυφτάρι γεννήθηκε στα Χανιά στις 22 Δεκεμβρίου 2003 και αγωνίζεται ως μέσος. Σε πολύ μικρή ηλικία άρχισε το ποδόσφαιρο από τον Ικαρο Ταυρωνίτη και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία της Σπάθας. Φόρεσε ακόμη τη φανέλα της Κ15 του Πλατανιά και επέστρεψε στη Σπάθα, αγωνιζόμενος και στην πρώτη ομάδα. Ηταν αρχηγός της Μικτής ομάδας Κ16 των Χανίων και εκ των πρωταγωνιστών της ιστορικής κατάκτησης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, το 2019, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.