Επένδυση με Παπαδάκη για Δαμάστα

17:31 | 29/07/2020

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου απέκτησαν τον 19χρονο παίκτη.

Η Δαμάστα επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδάκη, που την περασμένη περίοδο έπαιξε στο Λίντο. Αναλυτικά:

«Δημιουργεί ισχυρό παρόν και χτίζει ακόμα πιο δυνατό μέλλον η Δαμάστα, με την απόκτηση του 19χρονου Γιάννη Παπαδάκη (γεν. 2001) να έγκειται απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας!

Μετά από συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Νικηφόρου, ο Γιάννης Παπαδάκης αποκτήθηκε από το Λίντο και σήμερα ανακοινώνεται επίσημα η ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της Δαμάστας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και διακρίνεται για τα ατομικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου Full Back.

Πρόκειται για έναν πολύ εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Λίντο και σε ηλικία μόλις 15 ετών πήρε το βάπτισμα του πυρός. Τότε φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Ηρακλείου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2016-17 και 2017-18). Την σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Λίντο και πέρυσι (2019-20) είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον Γιούχτα, διανύοντας μια γεμάτη σεζόν στην Γ’ Εθνική και σημειώνοντας ένα γκολ.

Ο ΑΟ Δαμάστας και ο φυσικός ηγέτης Αντώνης Παπαδάκης καλωσορίζουν τον Γιάννη Παπαδάκη στην οικογένεια του σωματείου και του εύχονται μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.