Έπεσε από το… Ελ Πάσο και βρήκε πορτοφόλι!

16:53 | 17/03/2018

Δεν στοίχισε στον ΟΦΗ η μέτρια εμφάνισή του στην Καλλιθέα, από την οποία έφυγε με νίκη 1-3, επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η κρητική ομάδα δεν είχε καλή παρουσία στην άμυνα, χωρίς να διαθέτει την ηρεμία και την ψυχραιμία που την χαρακτηρίζει. Παρόλα αυτά με ένα γκολ του Μάνου και δύο του Ντίνα, ανέτρεψε το γκολ του Συριόπουλου και πρόσθεσε τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της. 

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, με πολλά λάθη στην αμυντική του λειτουργία και τους γηπεδούχους στην πρώτη τους προσπάθεια να ανοίγουν το σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Μάκκο ο Συριόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Η αντίδραση πάντως στο γκολ αυτό ήρθε γρήγορα και έξι λεπτά αργότερα ισοφάρισε 1-1 όταν μετά από συνδυασμό Πουρτουλίδη και Μπολάκη, τελικός αποδέκτης έγινε ο Μάνος και με το 16ο του εφετινό γκολ, έφερε τον αγώνα στα ίσα. Παρά το γκολ ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την ίδια νευρικότητα με την οποία είχε μπει στην αναμέτρηση, κάνοντας λάθη στην αμυντική λειτουργία, απέναντι σε μια Καλλιθέα που έπαιζε ψηλά και είχε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ήδη πέντε τελικές, έναντι μιας του Ομίλου.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου ο ΟΦΗ προσπάθησε και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, εντείνοντας τις προσπάθειές του για ένα ακόμα γκολ. Ηρέμησε το παιχνίδι του, περιόρισε τα λάθη και πλέον με ψυχραιμία πήρε χώρους και έγινε περισσότερο απειλητικός. Αποτέλεσμα της βελτίωσής του οι καλές στιγμές που δημιούργησε, με κορυφαία αυτή του Λεάλ στο 34’ με το σουτ που είχε στο δοκάρι.

Η βελτίωση είχε συνέχεια για την κρητική ομάδα κατάφερε να κλείσει ιδανικά το πρώτο μισό του αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ στο 43’ με φάουλ του Ντίνα από πλάγια θέση λίγο έξω από την περιοχή, ο οποίος έκανε το 1-2. Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια και τον ΟΦΗ να έχει αποβάλλει το άγχος και την υπερβολική πίεση. 

Παρόλα αυτά το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων δεν ήταν καλό ούτε στην επανάληψη και μολονότι στο 49’ έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ με τον Μάνο, στο αμέσως επόμενο λεπτό η Καλλιθέα είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν οδηγώντας τον ΟΦΗ σε λάθη στην αμυντική του λειτουργία, την ίδια στιγμή όπου μεσοεπιθετικά ήταν δραστήριος. 

Αυτή του η θετική παρουσία ήταν που του έφερε και το τρίτο γκολ, με το έξοχα εκτελεσμένο φάουλ του Ντίνα, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 1-3 στο 82’, σφραγίζοντας τη νίκη του ΟΦΗ, ένατη συνεχόμενη η οποία τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Θυμηθείτε το Live της αναμέτρησης μέσα από το Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.