Επίσημη στήριξη της Παρί σε Νεϊμάρ

09:40 | 15/09/2020

Η Παρί Σεν Ζερμέν με ανακοίνωση που εξέδωσε θέλησε με τον τρόπο αυτό να συμπαρασταθεί στον Βραζιλιάνο άσο, καταδικάζοντας παράλληλα σε αυτή κάθε μορφή ρατσισμού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η ομάδα του Παρισιού τόνισε ότι: «Ο σύλλογος υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στην κοινωνία, το ποδόσφαιρο και τη ζωή μας και ζητάμε από όλους να μιλήσουν ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμού» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτή.

Ο σύλλογος του Παρισίου τόνισε πως για περισσότερα από 15 χρόνια έχει συνεργαστεί με οργανώσεις όπως το SOS Racisme, η Licra και το Sportitude με στόχο την καταπολέμηση «κάθε είδους διάκρισης» ενώ μέσω της ανακοίνωσης ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στο Professional Football League (LFP) προκειμένου αυτό να διευκρινίσει το συγκεκριμένο περιστατικό του Νεϊμάρ με τον Γκονσάλες.

Το LFP θα έχειν συνάντηση αυτή την Τετάρτη (16/9) προκειμένου να αποφασίσει τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στους πέντε παίκτες που αποβλήθηκαν από το ματς, προκειμένου να καθορίσει τον αριθμό των ματς που θα απουσιάσουν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.