Επίσημο: Στην Ατλέτικο ο Σουάρες

08:08 | 24/09/2020

O Λουίς Σουάρες ανακοινώθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης, τερματίζοντας το εξαετές διάστημα παραμονής του στο Camp Nou, όπως ανακοίνωσαν οι δύο ισπανικοί σύλλογοι.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, ανέφερε ότι η Ατλέτικο θα πληρώσει στους Καταλανούς έξι εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους για να αποκτήσει τον 33χρονο άσο.

Ο επιθετικός της εθνικής Ουρουγουάης, ο οποίος είναι ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ της Μπαρτσελόνα με 198 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες», ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σουάρες θα παραχωρήσει σήμερα (24/9) συνέντευξη Τύπου.

Η Μπαρτσελόνα πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για τη δέσμευσή του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο μέλλον».

Ο Σουάρες θα αντικαταστήσει τον Αλβάρο Μοράτα στην επίθεση της Ατλέτικο αφού ο Ισπανός επιθετικός παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Γιουβέντους για μια σεζόν με την επιλογή στην ιταλική ομάδα, να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ το 2014, φεύγει από τον σύλλογο έχοντας κερδίσει το Champions League, τέσσερις τίτλους της La Liga και τέσσερα Copa del Rey.

Έτσι, ο Σουάρες γίνεται ο τρίτος επιθετικός τα τελευταία χρόνια που μετακινήθηκε μεταξύ των δύο συλλόγων της La Liga μετά την πώληση του Νταβίντ Βίγια στην Aτλέτικο το 2013, ενώ θυμίζουμε ότι και ο Αντουάν Γκριεζμάν μετακόμισε στη Μπαρτσελόνα πέρυσι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.