Επιστολή για την καταγγελία Πετρούνια

20:25 | 27/04/2021

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάση Σταθόπουλο, απέστειλε το μέλος του ΔΣ της ΕΓΟ, Νίκος Προβιάς, μια ημέρα μετά την καταγγελία του Λευτέρη Πετρούνια, σχετικά με τους απλήρωτους αθλητές της εθνικής ομάδας (ανέφερε ότι τους οφείλονται επτά μήνες).

Η επιστολή:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Όπως ήδη γνωρίζετε, κατά την άφιξη της αποστολής από την Βασιλεία στις 26/4/2021 στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, παρουσία σας κ. Σταθόπουλε, ο Ολυμπιονίκης μας κ. Ελευθέριος Πετρούνιας δήλωσε στα ΜΜΕ τα παρακάτω: "Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μη συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς".

Ωστόσο, στις ενημερώσεις που είχαμε πριν τις εκλογές από τον κ Βασιλειάδη, αλλά και μετά τις εκλογές από εσάς, κύριε πρόεδρε, είχε αναφερθεί ότι από την προηγούμενη χρονιά η Ομοσπονδία δεν χρωστά τίποτα και δεν αναγνωρίζει και κανένα χρέος.Οι "επτά μήνες", όμως, που ανέφερε δημοσίως ο κ. Πετρούνιας, προφανώς ανατρέχουν και σε μήνες του 2020. Τι τελικά ισχύει, κ. Πρόεδρε; Χρωστάμε στους αθλητές μας από πέρυσι; Και αν "ναι", γιατί, τι ποσά, για ποιο διάστημα και ποιο το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής;

Με εκτίμηση

Νίκος Προβιάς

Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.