Επιστολή - καταγγελία της Αν. Καρδίτσας για τα κρούσματα της Καβάλας

10:00 | 03/01/2022

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αφορμή την αναβολή του αγώνα απέναντι στην Καβάλα.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Καβάλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας για πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, που ήταν προγραμματισμένη την Κυριακή (2/1) στις 15:30 αναβλήθηκε, με τους γηπεδούχους να αναφέρουν πως έχουν δέκα κρούσματα, εννέα εκ των οποίων αφορούν σε ποδοσφαιριστές.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας καταγγέλλει πως στο έγγραφο της αναβολής υπάρχει παίκτης θετικός στον κορωνοϊό, αλλά δεν ανήκει στο δυναμικό της Καβάλας.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας

"Δεύτερη… εκδρομή για την ομάδα μας στην πανέμορφη Καβάλα. Δεύτερη φορά που εμείς μπήκαμε στη διαδικασία να ταξιδέψουμε, να δαπανήσουμε χρήματα για ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε ξανά!

Καταρχήν, επειδή η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη της Καβάλας που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό!

Και επειδή όπως προαναφέραμε η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό, να ευχηθούμε περαστικά και σε όσους δεν είναι ακόμα μέλη της ΠΑΕ Καβάλα, αλλά ίσως γίνουν στο άμεσο μέλλον!

Πλούσια η Ελληνική γλώσσα, αλλά για όσα συνέβησαν σήμερα λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, οι λέξεις πραγματικά στερεύουν.

Με βαθιά επίγνωση της κατάστασης, ως ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ξεκάθαρη παραπλάνηση από πλευράς Καβάλας, που είχε ως στόχο την αναβολή της μεταξύ μας αναμέτρησης για μια ακόμα φορά.

Με επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν και θα κατατεθούν τόσο στη διοργανώτρια αρχή, όσο και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφου ως ΠΑΕ θα κυνηγήσουμε την υπόθεση και στα Ποινικά Δικαστήρια, το παιχνίδι Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας αναβλήθηκε παράτυπα και παράνομα, χωρίς να συντρέχουν οι λόγοι που ΑΠΑΙΤΕΙ το υγειονομικό πρωτόκολλο!

Ο αγώνας σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο που έχουμε ως ΠΑΕ στην κατοχή μας, αναβλήθηκε λόγω επτά κρουσμάτων κορονοϊού που αφορούν σε ποδοσφαιριστές!

Τόσους ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά κάνει λόγο για ποδοσφαιριστές της ΙΔΙΑΣ ομάδας! Σεβόμενοι το ιατρικό απόρρητο δεν θα αναφέρουμε δημόσια το όνομα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο στο έγγραφο της ΕΠΙΣΗΜΗΣ αναβολής, υπάρχει παίκτης, ο οποίος ναι μεν είχε θετικό τεστ Covid , αλλά δεν ανήκει στο δυναμικό της Καβάλας, αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Οι αγώνες πρέπει να παίζονται στα γήπεδα. Γι αυτό και εμείς ταξιδέψαμε μάταια, δύο φορές στη Καβάλα. Τρίτη όμως δεν θα έχει!

Αν κάποιοι τους αποφεύγουν, ξέρουμε και εμείς να τους παίξουμε αλλού. Και θα τους κερδίσουμε και εκεί!

Θέλοντας ως ΠΑΕ να διαφυλάξουμε τόσο την ομάδα μας, οσο και το «προϊόν» που λέγεται ποδόσφαιρο, έχουμε ήδη:

  • α) προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία προς τη Super League 2,
  • β) καταθέσει επίσημη καταγγελία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
  • γ)στείλει επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ.Κωνσταντίνο Τσιάρα
  • δ) στείλει επιστολή τόσο στον Γ.Γ.Α. κ. Γεώργιο Μαυρωτά, όσο και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ελευθέριο Αυγενάκη.

Σήμερα και η ντροπή, ντράπηκε!

Υ.Γ. Να αποσαφηνιστεί επιτέλους το υγειονομικό πρωτόκολλο. PCR ή (και) rapid test. Οι εμβολιασμένοι ή οι ανεμβολίαστοι. Ήρεμα ρωτάμε".

Η επιστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας

"ΠΡΟΣ : Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο

Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη Ελευθέριο

Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Μαυρωτά Γεώργιο

Διαμαρτυρία - Καταγγελία με αφορμή τη νέα ματαίωση στον αγώνα ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα - ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας (2η αγωνιστική εξ' αναβολής)

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/1/22) και ώρα 13:16 υπήρξε ενημέρωση μέσω email από τον Πρόεδρο Υγειονομικής Επιτροπής της Super League 2 Betsson για αναβολή της προγραμματισμένης αναμέτρησης της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα γιατί η γηπεδούχος ΠΑΕ δήλωσε επτά κρούσματα κορονοϊού έπειτα από τη διενέργεια Rapid test.

Επειδή η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της μέχρι τέλους χωρίς να κάνει τα στραβά μάτια σε φαινόμενα και συμπεριφορές που επηρεάζουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και καταπατούν κάθε έννοια ισονομίας σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

1ον) Ποδοσφαιριστής που δηλώθηκε θετικός από την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ως κρούσμα δεν ανήκει στην δύναμη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

2ον) Οι πέντε παίκτες που δηλώθηκαν το Σάββατο (1/1/22) και μάλιστα εκπρόθεσμα (!) (στις 15:20 αντί για τις 14:30 που λήγει η σχετική προθεσμία) πως είναι θετικοί (μέσω Rapid Test) στην λοίμωξη COVID-19 θα έπρεπε να υποβληθούν σε μοριακό διαγνωστικό έλεγχο (PCR) και να προσκομίσουν τα αποτελέσματα κάτι που δεν έγινε.

3ον) Αποκορύφωμα δε της απατηλής συμπεριφοράς των διοικούντων της Καβάλας και της πλήρης διακωμώδησης του αθλήματος ήταν η δήθεν αποστολή άλλων δύο κρουσμάτων σήμερα Κυριακή (2/1/2022) στις 15:20, 10 λεπτά δηλαδή πριν την ώρα διεξαγωγής του αγώνα που τελικά δεν έγινε ποτέ συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιριστή που αναφέραμε και παραπάνω που δεν ανήκει στην δύναμη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως πρόκειται για μία ξεκάθαρη διαστρέβλωση και αλλοίωση στους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθώς πλήττεται η αξιοπιστία του όπως και το κύρος των αγώνων. Πρόκειται για μία απάτη κατά των αρχών και των θεσμών.

Σας καλούμε άμεσα να διαβιβάσετε την υπόθεση στον αρμόδιο ποινικό εισαγγελέα, όπως επίσης και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να επιληφθούν επί του θέματος καθώς προκύπτουν κακουργηματικές συμπεριφορές από εκείνους που κατέφυγαν σε αυτή την απατηλή πράξη και απαξιώνουν τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ χρησιμοποιούν ψευδώς ως κρούσμα ποδοσφαιριστή που δεν ανήκει στην δύναμη τους.

Αναμένουμε σύντομα τις κινήσεις σας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Με εκτίμηση,

Για την Π.Α.Ε. Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Καρδίτσας 1904

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.