Επιστροφή Κωστανάσιου στον Εργοτέλη

16:51 | 29/10/2020

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Ευχάριστα ήταν σήμερα τα νέα για τον τεχνικό του Εργοτέλη, Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος είδε και πάλι τον Κωστανάσιο να τίθεται κανονικά στη διάθεση του.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πέϊος, Καπουράνης και Κουτάντος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. H σχετική ενημέρωση:

«Με πρωινό πρόγραμμα χωρισμένο σε δύο σκέλη, κύλησε η σημερινή ημέρα η οποία επεφύλασσε και ένα χαρούμενο νέο στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα ο Κωστανάσιος που επί αρκετές ημέρες προπονείται ατομικά λόγω μικροενοχλήσεων, κατάφερε σήμερα να ενσωματωθεί ολοκληρωτικά στην προπόνηση δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Στα της προπόνησης, το σημερινό πρόγραμμα περιείχε αρχικά ανάλυση τακτικών θεμάτων όσον αφορά το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας, κόντρα στον ΟΦΙ μέσω βίντεο.

Εν συνεχεία, οι ποδοσφαιριστές βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποίησαν προθέρμανση με το κύριο μέρος να περιλαμβάνει επιθετική τακτική. Τέλος το φινάλε της προπόνησης περιείχε παιχνίδι σε δίτερμα.

Ατομικά προγράμματα συνέχισαν οι Πέϊος, Καπουράνης και Κουτάντος με τον τελευταίο να αναμένεται να επανέλθει αύριο κανονικά. Η αυριανή ημέρα θα περιλαμβάνει εκ νέου πρωινή προπόνηση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.