«Επίθεση» της ΕΠΣΗ σε Βασιλειάδη και ΕΠΟ

11:30 | 12/06/2018

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, στις ΠΑΕ της Super League και στις Ενώσεις όλης της χώρας.

Η ΕΠΣΗ ουσιαστικά… εξαπολύει επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, υποστηρίζοντας πως τόσο στο θέμα της αναδιάρθρωσης, όσο και γενικότερα με τις κινήσεις του, παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Ένωση ρίχνει, επίσης, τα… βέλη της στην Ομοσπονδία για την-όπως υποστηρίζει… στάση σιγής που τηρεί.

Αναλυτικά: «Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι..

Με απορία, αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Συμβαίνουν πολλά όμως εκείνο που μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση είναι το γεγονός της θρασύτατης παρέμβασης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις διοργανώσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο πόσος θα πρέπει να είναι ο αριθμός των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ… Χθες 12, σήμερα 20, αύριο πιθανότατα 40 ή ίσως και 80.

 Διαβάζουμε ότι έχει εξασφαλίσει 30.000.000 για να επιδοτήσει ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου μέσω της κρατικής ΕΡΤ και την ίδια στιγμή 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση 10 χρόνια.

Ο υφυπουργός αθλητισμού σχεδιάζει και προγραμματίζει, συνομιλεί και συνεδριάζει με UEFA και FIFA, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου... Και όμως η βουβαμάρα συνεχίζεται...

Ως πότε η Ομοσπονδία θα τηρεί στάση σιωπής σε αυτή την κατάσταση; Ως πότε οι Ενώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μένουν έρμαια στη σκιά συμφερόντων; Στις 29 Ιουνίου στην Γ.Σ της ΕΠΟ στην Αθήνα θα πούμε περισσότερα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.