ΕΠΣΗ: Οκτώβρη η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού

20:59 | 31/08/2020

Ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστή την αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων και των κληρώσεων του Κυπέλλου ΕΠΣΗ εξέδωσε η Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ συνεδρίασε σήμερα, μετά και τις ανακοινώσεις για τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου (από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι προπονήσεις επιτρέπονται σε γκρουπ με μέγιστο αριθμό εννέα ατόμων. Σε κάθε αθλητική εγκατάσταση πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά) και δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών. Δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων και μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή, η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων μετατίθεται για το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Επίσης οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο δήμο Μαλεβιζίου, μετατίθενται για το τέλος Σεπτεμβρίου και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.