Επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη στο «Γεντί Κουλέ»

13:55 | 29/09/2020

Οι αριθμοί της 3ης αγωνιστικής στη Super League

Εξι αγώνες έγιναν αυτό το τριήμερο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού αγωνίστηκε για πρώτη φορά η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν το απόλυτο νικών, έχοντας παίξει από δύο αγώνες, ενώ η Λαμία μόνο ήττες σε τρεις, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Σημειώθηκε το πρώτο 0-0 και το πρώτο γκολ με εκτέλεση φάουλ. Έχουν παίξει 243 παίκτες και έχουν σκοράρει οι 29. Οι αριθμοί της αγωνιστικής:

-1000 αγώνες εκτός έδρας έφτασε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, παίζοντας στο Βόλο. Έχει 299 νίκες, 319 ισοπαλίες και 382 ήττες.

-100 αγώνες στη Super League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Είναι ο 71ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού, που φτάνει τις 100 συμμετοχές στην κατηγορία.

-100 επίσημους αγώνες με τη φανέλα του Ατρομήτου συμπλήρωσε ο Σπύρος Ρισβάνης. Οι 83 είναι για τη Super League, οι 11 για το Κύπελλο Ελλάδας και άλλοι έξι στα Κύπελλα Ευρώπης.

-7 σχεδόν χρόνια είχε να φέρει ο Άρης σκορ 2-2 στην έδρα του σε αγώνα πρωταθλήματος οποιασδήποτε κατηγορίας! Τελευταία φορά είχε συμβεί την 1η Δεκεμβρίου 2013 με τον Πανθρακικό. Από τότε είχε φέρει επτά φορές το 2-2, όλες όμως εκτός έδρας.

-7 διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη στην έδρα του έφτασε ο ΟΦΗ, οκτώ επίσημα αν υπολογίσουμε και το ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Η τελευταία νίκη του ήταν την 1η Μαρτίου, 3-0 τη Λαμία, αυτή που τον έβαλε στα πλέι οφ.

-4 γκολ με χτύπημα φάουλ έφτασε ο Χαβιέ Ματίγια, που το 2018-19 είχε δείξει την ικανότητά του με τρία, αλλά την περασμένη σεζόν δεν τα κατάφερε. Ήταν το πρώτο γκολ φάουλ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.