Έρχεται με παίκτες ο Φουτσίνι

17:52 | 26/11/2018

Ο Αρμάντο Φουτσίνι επιστρέφει την Τρίτη (27/11) στην Κρήτη και φέρνει μαζί του παίκτες.

Η ΕΡΤ Ηρακλείου αποκάλυψε πως ο τεχνικός του Ηρόδοτου έρχεται αύριο στην Ελλάδα, όχι όμως μόνος, αλλά με… παρέα. Θα φέρει, δηλαδή, παίκτες μαζί του, με την προοπτική ν’ αποκτηθούν από το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού.

Το πιθανότερο, έτσι, είναι πως πρόκειται για Καμερουνέζους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γαλλική υπηκοότητα, ενώ ένας εξ’ αυτών είναι φορ. Ο Φουτσίνι γνωρίσει φυσικά την αφρικανική και τη γαλλική αγορά και στόχος του είναι να φέρει στην ομάδα νεαρούς παίκτες, που μπορούν ν’ αποδειχτούν «λαβράκια».

Ο λόγος, εξάλλου, της καθυστερημένης άφιξης του στο προσφυγικό προάστιο ήταν οι μεταγραφικές του αναζητήσεις. Αρχικά είχε οριστεί να γυρίσει στις 21 Νοεμβρίου, ωστόσο έρχεται τελικά μερικές μέρες αργότερα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηρόδοτος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Εργοτέλη. Θ’ απουσιάσει σίγουρα ο Αυγενικού, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων και θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Ο Μασάδο, τώρα, έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του στον αγώνα κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και αύριο αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση. Μετά από καιρό επιστρέφει στη δράση και ο Μωραΐτης.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.