Αυτόχειρας ο Εργοτέλης!

16:59 | 25/11/2018

Ο Εργοτέλης απώλεσε το προβάδισμα με 2-0 και ο Πλατανιάς ισοφαρίζοντας στο 92' πήρε ανέλπιστο 2-2 από το Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια, χάνοντας ένα δικό του ματς! Προηγήθηκε 2-0 του Πλατανιά στο Παγκρήτιο, αλλά οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Μιγκέλ στο 85' και στο 92' ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν έναν ανέλπιστο βαθμό. Μετά από αυτή την ισοπαλία, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό με την κεφαλιά του Ιατρούδη, που αποτελεί και το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην επικαιρότητα λόγω του ενδιαφέροντος από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Μετά το γκολ ο Πλατανιάς ισορρόπησε και πίεσε για την ισοφάριση τον Εργοτέλη, αλλά μόλις μία φορά απείλησε την εστία του. Συγκεκριμένα, στο 45ο λεπτό, μετά από λάθος του Καλογεράκη, ο Νίλι βρέθηκε φάτσα με το 1-1, αλλά ο γκολκίπερ του Εργοτέλη πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν στο... ίδιο έργο θεατές, αφού πάλι ο Εργοτέλης βρήκε γρήγορο γκολ και έβαλε δύσκολα στον Πλατανιά. Συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πλατανιά, ο Μαζουλουξής σε... θέση φορ, έκανε το 2-0 για τον Εργοτέλη με ωραίο πλασέ!

Στη συνέχεια η ομάδα του Παπαβασιλείου κατέβασε ταχύτητα χωρίς όμως να απειληθεί από τους φιλοξενούμενους, αντίθετα ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που είχε τελικές και θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Στο 85', όμως, ο Πλατανιάς μείωσε από το πουθενά με τον Μιγκέλ, κόντρα στη ροή του αγώνα, μεταφέροντας το άγχος στους γηπεδούχους. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που "σκότωσε" τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις. Ο Εργοτέλης οπισθοχώρησε και ο Πλατανιάς τον τιμώρησε παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (60’ Σταθόπουλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης (43’ λ.τ Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Ουές, Μποσέτι (66’ Λάζιτς), Παπανικολάου, Νίλι, Μπιανκόνι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.