Εργοτέλης: Πίστη για κάτι καλό στην Ξάνθη

15:02 | 26/03/2021

Δηλώσεις αυτοπεποίθησης παραμονές του αγώνα από τον γυμναστή Γιώργο Γουνελά και τον επιθετικό του Εργοτέλη Θανάση Κωστανάσιο

Μια ημέρα πριν την αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη (27/03 , Capitano.gr - 14.45), ο γυμναστής του Εργοτέλη Γιώργος Γουνελάς καθώς και ο Θανάσης Κωστανάσιος μιλούν στην κάμερα του Ergotelis TV στο youtube για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Γουνελάς χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ο Εργοτέλης έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια, ότι όταν ευχαριστιέται και προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, μπορεί να καταφέρει πολλά. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία είναι πολύ έμπειρη, έχει θέσει από την αρχή στόχο την άνοδο και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, που σίγουρα θα κριθεί στις μονομαχίες και σε αυτόν που θα καταφέρει να πετύχει το γκολ.»

Ο Θανάσης Κωστανάσιος με την σειρά του, τόνισε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με ένα αντίπαλο που έχει ποιοτικό ρόστερ. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, όπου στοχεύει στην νίκη. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα και πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.