Έτοιμος ο ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ

13:23 | 14/09/2018

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρωί την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου (15/09, 18.15) ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με το τέλος της προπόνησης επέλεξε 20 παίκτες γι’ αυτό το παιχνίδι και λίγο πριν από τη σέντρα θα «κόψει» δύο. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μεγιάδο και Δερμιτζάκης, ενώ ο έμπειρος τεχνικός δε συμπεριέλαβε στις επιλογές του τους Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδη, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Νάστο, Παπαστεριανό, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Από βδομάδα ξανά διαρκείας

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, που θα διατίθενται και πάλι από βδομάδα, αλλά και για τα εισιτήρια του αγώνα με το «δικέφαλο του βορρά».

 Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι λόγω της αυξημένης κίνησης, εισιτήρια διαρκείας θα συνεχίσουν να διατίθενται ξανά από την Δευτέρα (17/9). Εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής (15/9), αλλά και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (15/9). Απαραίτητο το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα για την έκδοση εισιτηρίου (Το ΑΜΚΑ για τα παιδιά).

Οι τιμές των εισιτηρίων:

-Στις θύρες 1,4,5 15 ευρώ.

-Στη θύρα 8 25 ευρώ.

-Στις θύρες 2,3,7 30 ευρώ.

-Παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.