Europa: Σήμερα η μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ

09:45 | 09/12/2021

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει μετά τη νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο, την παρουσία του στην επόμενη φάση του Europa League, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης (09/12, 19:45) έχει μπροστά του ακόμη μία «αποστολή» στην Αμβέρσα, κόντρα στην Αντβέρπ, στην 6η και τελευταία «στροφή» των ομίλων.

Και θέλει να «γράψει» ακόμη ένα μεγάλο «ευρώ-διπλό», όχι μόνο για οικονομικούς λόγους (630.000 ευρώ δίνει η νίκη) ή για την περαιτέρω αναρρίχησή του στο Club Ranking, αλλά για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του να κόψει πρώτος το νήμα στον 4ο όμιλο, εάν την ίδια ώρα η «Φενέρ» νικήσει στην Πόλη την πρωτοπόρο Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές δοκιμές στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στον Ρέντη και πλέον «παίζεται» μία θέση ανάμεσα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη και στον Αγκιμπού Καμαρά. Αν επιλέξει το 4-2-3-1, ο νεαρός Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα πάρει φανέλα βασικού παίζοντας πίσω απ’ τον Ελ Αραμπί, ενώ αν πάει στο πιο «σφικτό» 4-3-3, η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται απ’ τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη κι ο Αγκιμπού Καμαρά θα μείνει στον πάγκο.

Οι υπόλοιπες θέσεις δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» με τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Λόπες, Μασούρα και Ελ Αραμπί να ξεκινούν στο βασικό σχήμα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Αντβέρπ συγκροτούν οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Α. Καμαρά, Κούντε, Λόπες, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Σουρλής, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Τικίνιο. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Βαλμπουενά (έχει ενοχλήσεις στη γάμπα) και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

πηγή: AΠΕ ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.