Εύκολα το 1-0: Προβάδισμα παραμονής για ΝΟΧ

18:10 | 05/05/2022

Με άνεση έφτασε στη νίκη επί του Άρη Θεσσαλονίκης ο ΝΟ Χανίων, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, στην πόλη της Κρήτης, το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5).

Οι Χανιώτες επιβλήθηκαν με 13-3 και έκαναν το 1-0 νίκες στη σειρά, παίρνοντας προβάδισμα στην υπόθεση - σωτηρία από την πρώτη φάση των πλέι άουτ και στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την υψηλότερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της, κυράρχησε σε όλους τους τομείς και αύξανε τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο είναι το Σάββατο (7/5, 12.30) στη Θεσσαλονίκη. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες. Αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα (15.30)

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13-3

Οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 2-1, 5-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μητράκης 1, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 3, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Τοθ 2, Σπάχιτς 2, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Κανδανολέων, Παππάς.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Βικάτος, Γιώρτσιος, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ 1, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ 1, Σαλαμάνης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.