Εύκολο διπλό του ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού

19:39 | 07/01/2023

Με τη ψυχολογία στα ύψη από το 2-1 επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, πρώτη εκτός έδρας στην τρέχουσα σεζόν και πρώτη μακριά από τους Ζωσιμάδες μετά τον Φεβρουάριο του 2022 επί του Παναιτωλικού, με το εμφατικό 3-1 επί του Λεβαδειακού στο εναρκτήριο ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Μπάλαν στο 45΄+1, Εραμούσπε στο 65΄ και Παμλίδης στο 69΄ ήταν οι σκόρερ των Ηπειρωτών, ενώ ο Παναγιώτου σκόραρε στο 88΄ για τους γηπεδούχους.

Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση της ομάδας του Θανάση Στάικου, η οποία κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε και στο δεύτερο βρήκε την ευκαιρία σ΄ ένα διάστημα που οι Βοιωτοί είχαν ανεβάσει ρυθμούς και πίεζαν για την ισοφάριση να σκοράρει δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά και να «καθαρίσει» το ματς.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα του, μετά το 0-1 από τον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά από έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουν τον ίδιο στόχο, που είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. θα χρειαστούν μεγάλα αποτελέσματα στη συνέχεια για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη, απ΄ όπου απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο ο ΠΑΣ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.