Φιλικό με… επίσημο χαρακτήρα

08:34 | 18/08/2018

Πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ, τεστ… μέτρησης δυνάμεων για τον Εργοτέλη το σημερινό (19.00) φιλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Οι συντοπίτες αναμετρώνται το απόγευμα, έχοντας βάλει επίσημο «φίλτρο» στο παιχνίδι. Για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ένα ματς αρκετά σημαντικό, καθώς πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα πριν από τη σέντρα της Super League.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, έτσι, βλέπουν στα πρόσωπα των… αντιπάλων τον Πανιώνιο και ο έμπειρος τεχνικός θα παρατάξει το συγκρότημά του σαν να έχει απέναντι του τους «κυανέρυθρους». Οι δοκιμές τελείωσαν και η αναμέτρηση αποτελεί-τρόπον τινά-μια προσομοίωση της πρεμιέρας. Ο Δημήτρης Κομεσίδης ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν υπολογίζεται.

Στην αντίπερα όχθη, τώρα, το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου δίνει ξεκάθαρα το πιο δυνατό «τεστ» της προετοιμασίας του. Μπορεί να υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά, ωστόσο είναι μια συνάντηση που προσφέρεται για ουσιαστικά συμπεράσματα.

Το «δυναμόμετρο» του αγώνα θα δείξει το αποτέλεσμα… αντίδρασης των «κιτρινόμαυρων» κόντρα σε ισχυρές πιέσεις. Ο Εργοτέλης θ’ αντιμετωπίσει μια ομάδα Super League, με υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας και φυσικά η παρουσία του στο παιχνίδι θα… φανερώσει πράγματα ενόψει της συνέχειας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.